
ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
-
- Τελική τιμή:49,90€ Για ένα σεμινάριο:49.90
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Για το 2 ήμερο:100,00
Προσφορά ΜΑΡΤΗ 2025
Το bistro δεν είναι απλώς ένας χώρος εστίασης – είναι το σημείο όπου η τεχνική συναντά τη γευστική αρμονία με τρόπο αβίαστο...
Advanced
Σεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού.
Basic
Οι γιορτές πλησιάζουν και τι πιο ωραίο από ένα ντεκόρ με όμορφη χειροποίητη διακόσμηση.
Basic
Τα Smash Burgers είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του παραδοσιακού burger που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής του και την γευστική του απόλαυση...
Basic
Η σύγχρονη ζαχαροπλαστική επαναπροσδιορίζει τα νηστίσιμα κέικ...
Basic
Σε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν γευστικούς συνδυασμούς που παντρεύουν την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο μενού με έμφαση στο ψήσιμο και τις πλούσιες υφές.
Basic
Σε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων.
Basic
Η δημιουργία ενός ισορροπημένου μενού απαιτεί τη σωστή διαχείριση των υλικών, την προσεκτική εναλλαγή υφών και γεύσεων, καθώς και την τεχνική ακρίβεια στην εκτέλεση κάθε πιάτου.
Basic
Σεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας.
Basic
Ένα Street Classic με Διεθνή Twist !
Basic
Εντυπωσιακή εμφάνιση και τέλεια γεύση, κάτι περισσότερο από ένα απλό κέικ.
Basic
Η τέχνη του γεμίσματος και τυλίγματος πρωτεϊνών αποτελεί μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία σύνθετων, πολυεπίπεδων γεύσεων...
Advanced
Το ψωμί είναι ένα από τα πιο αρχέγονα και συναρπαστικά παρασκευάσματα της αρτοποιίας...
Basic
Μια Σύνθεση με Γιασεμί, Γκρέιπφρουτ & Βανίλια !
Advanced
Το μυστικό ενός ολοκληρωμένου μενού δεν βρίσκεται μόνο στην επιλογή των υλικών, αλλά και στη σωστή ροή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και την τεχνική αρτιότητα κάθε πιάτου.
Advanced
Το entremet αποτελεί την απόλυτη έκφραση της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής..
Basic
Η τέχνη των ζυμαρικών εκτείνεται πολύ πέρα από τις κλασικές παραλλαγές...
Basic
Ισορροπία, Τεχνική και Γεύση σε ένα Κλασικό Μενού!
Basic
Η τεχνική Persillade (ή Περσιγιάντ) αποτελεί έναν από τους πιο εκλεπτυσμένους τρόπους επεξεργασίας κρέατος, προσδίδοντας ένταση αρωμάτων και υφής μέσω ενός μίγματος βοτάνων, ξηρών καρπών και ψίχας ψωμιού.
Advanced
Τεχνικές και Μυστικά στην παρασκευή παραδοσιακών πιτών!
Basic
Στη σύγχρονη γαστρονομική εκπαίδευση, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μενού απαιτεί προσεκτική επιλογή συστατικών, ισορροπία γεύσεων και υφών...
Basic
Ένα καλά σχεδιασμένο μενού δεν βασίζεται μόνο στην επιλογή ποιοτικών υλικών, αλλά και στη διαδοχή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και τη σωστή τεχνική εκτέλεση κάθε πιάτου.
Basic