ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Κάθε μήνα ανακαλύψτε το νέο πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων. Τα μαθήματα είναι βασισμένα στην εποχικότητα και σχεδιασμένα για την αγορά και την ζήτηση που υπάρχει με μεγάλη ποικιλία σε θεματολογία. Τα Μαθήματα Μαγειρικής είναι πρακτικά και εργαστηριακά!
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Basic. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μάθηματα με απλές τεχνικές, ορολογία και πληθώρα ιδεών για όσους ενδιαφέρονται να εντάξουν τις συνταγές στις κουζίνες τους.
Αναζητείστε τα μαθήματα με σήμανση επιπέδου Advanced και Mastering. Αυτό σημαίνει πως πρόκειται για μαθήματα με πιο σύνθετες τεχνικές εφαρμογές, ορολογία και υλικά που θα εξειδικεύσουν τις δεξιότητές σας.
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Η εμπειρία της μαγειρικής, οι δυνατότητες της ζαχαροπλαστικής, η δημιουργικότητα της ζαχαροτεχνικής είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε!
Προσφορά ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024
Strudel και Stollen είναι δύο παραδοσιακά γλυκά με ευρωπαϊκή προέλευση, δημοφιλή κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, που όμως διαφοροποιούνται σε υφή, γεύση και τεχνική παρασκευής.
Basic
Μάθημα που συνδυάζει γεύσεις και τεχνικές burgers εμπνευσμένα από τον κορυφαίο σεφ Gordon Ramsay.
Basic
Η δημιουργικότητα και η γεύση συνδυάζονται για να προσφέρουν δύο κλασικά κέικ στην πιο Χριστουγεννιάτικη τους εκδοχή!
Basic
Ξεκινώντας από τον καρπό του κακάο και καταλήγοντας σε εκπληκτικές γλυκές δημιουργίες...
Basic
Το κότσι είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και γευστικά πιάτα που μπορούν να αποτελέσουν το κεντρικό στοιχείο σε ένα γεύμα, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες..
Advanced
Μια εκλεπτυσμένη τάρτα που συνδυάζει τη βελούδινη υφή της γκανάζ σοκολάτας με τις γήινες νότες του ελαιόλαδου και τη γλυκύτητα του μελιού
Advanced
Αγαπημένα χριστουγενννιάτικα σχέδια σε box έτοιμα να προσφερθούν μαζί με τις θερμότερεςς ευχές σε αγαπημένα πρόσωπα. ...
Basic
Ο Mori Yoshida έχει αναδείξει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής μέσα από την αρμονία μεταξύ παραδοσιακών ιαπωνικών τεχνικών...
Advanced
Ένα μάθημα αφιερωμένο στη δημιουργία γεύσεων για Χριστουγεννιάτικα σοκολατένια τρουφάκια.
Basic
Το σεμινάριο επικεντρώνεται στη χρήση του ginger ως του κύριου συστατικού σε δημιουργικά χριστουγεννιάτικα γλυκά
Basic
Παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές χειμωνιάτικων πιτών που φέρνουν ζεστασιά και άνεση στο τραπέζι τις κρύες ημέρες του χειμώνα.
Basic
Το Cinnabon αναδεικνύεται ως ένα από τα σημαντικότερα γλυκίσματα της Αμερικής, όχι μόνο λόγω της απίστευτης γεύσης του αλλά και λόγω της δημιουργικής προσέγγισής του.
Basic
Σούπες που αποπνέουν τη γεύση της εποχής και ενσωματώνουν τη μοναδικότητα των χειμερινών γεύσεων αποτελούν τον πυρήνα του παρακάτω γαστρονομικού μαθήματος.
Advanced
Ζεστά και χουχουλιάρικα πιάτα ιδανικά για τις παγωμένες νύχτες του χειμώνα
Advanced
Ορεκτικά που αναδεικνύουν τις πλούσιες γεύσεις του χειμώνα με μαγειρικές τεχνικές που ταιριάζουν απόλυτα στην περίοδο....
Basic
Ο Jose Andres δεν είναι απλώς ένας διακεκριμένος σεφ, αλλά ένας οραματιστής...
Advanced
Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουμε την παράδοση και να δημιουργήσουμε αγαπημένα εδέσματα με Μικρασιατική καταγωγή.
Basic
Η εποχή του χειμώνα προσφέρει μια μοναδική γκάμα γεύσεων και αρωμάτων, που ενσωματώνουν τα ζεστά και χορταστικά πιάτα της κουζίνας.
Advanced
Φέτος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε την δική μας βασιλόπιτα, γιατί θέλουμε να αισθανθούμε μέσα στο πνεύμα των εορτών.
Basic
Οι κουραμπιέδες και οι μελομακάρονα είναι δύο από τα πιο δημοφιλή γλυκά των εορταστικών περιόδων στην Ελλάδα και σε πολλές περιοχές του κόσμου με ελληνική παρουσία.
Basic
Πρωινό ή brunch το συγκεκριμένο μάθημα αποδομεί τις πιο νόστιμες επιλογές πρωινού από fast food και τα αναδομεί στην πιο καλομαγειρεμένη, τεχνική εκδοχή τους
Basic
Ανακαλύψτε τη γοητεία των κάστανων σε ένα μάθημα που σας ταξιδεύει μέσα από τις γεύσεις του χειμώνα.
Advanced
Εμπνευσμένο από τη μαγεία και τη φαντασία του παραμυθιού του Καρυοθραύστη, το μενού φέρνει στο τραπέζι την εκλεπτυσμένη κομψότητα και τον γιορτινό πλούτο της βικτοριανής εποχής.
Advanced
Τόσο τα ξεροτήγανα όσο και οι δίπλες και τα λαλάγγια έχουν παραμείνει δημοφιλή για την απλότητα και την γεύση τους. Ο
Basic
Λατρεμένα μοναδικά cake pops, ιδανικά για τις χριστουγεννιάτικες ημέρες που έρχονται.
Basic
Η δημιουργία τσουρεκιών είναι μια απολαυστική εμπειρία, γεμάτη αρώματα που γεμίζουν τον χώρο και μοναδικές γεύσεις...
Basic
Το Boeuf Bourguignon είναι ένα κλασικό γαλλικό πιάτο που προέρχεται από τη Βουργουνδία, όπου το μοσχαρίσιο κρέας μαγειρεύεται αργά σε κόκκινο κρασί και αρωματίζεται με σκόρδο, κρεμμύδια, μανιτάρια και μπουκέ γαρνί, δημιουργώντας μια βαθιά και πολυδιάστατη γεύση.
Basic
Ο Χριστουγεννιάτικος Κορμός αποτελεί μια δημιουργική εκδοχή του παραδοσιακού γλυκού, συνδυάζοντας κλασικά υλικά με σύγχρονη ζαχαροπλαστική προσέγγιση.
Basic
Εξαιρετικό φιλέτο μόσχου με μύρτιλα και βατόμουρα!
Basic
Με έμφαση στη γαστρονομική αρτιότητα και την εκλεπτυσμένη παρουσίαση, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις με τεχνικές προετοιμασίας και σερβιρίσματος, εκπαιδευόμαστε σε 3 γευστικές σούπες, ιδανικές για την εποχή.
Basic
Το ‘’βαρύ πυροβολικό’’ της πολίτικης κουζίνας, το εκμέκ, έχει πολλούς ένθερμους θαυμαστές.
Basic
Γαλλική κουζίνα στο απόγειο της τεχνικής και της φινέτσας!
Advanced
Η βασιλόπιτα τσουρέκι είναι η πολίτικη παραλλαγή της κλασικής βασιλόπιτας και συνήθως φτιάχνεται με τη χρήση της τσουρεκένιας ζύμης, δηλαδή με το χαρακτηριστικό αφράτο, γλυκό ζυμάρι.
Basic
Δύο εξαιρετικά γλυκίσματα που μοιάζουν με τα μελομακάρονα αλλά και διατηρούν τον δικό τους γευστικό, ζαχαροπλαστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα σε ένα μοναδικό μάθημα τεχνικών.
Basic
Το Christmas Gourmet προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, εμβαθύνοντας στην τέχνη της εορταστικής κουζίνας και αναδεικνύοντας τη συνύπαρξη παράδοσης και εκλεπτυσμένης τεχνικής.
Advanced
Το Mont Blanc είναι ένα χειμωνιάτικο γλυκό που αποπνέει αίσθηση πολυτέλειας και νοσταλγίας, με ιστορία που χάνεται στους αιώνες....
Advanced
Νέα Χρονιά, Νέες Γεύσεις, Νέες Συνήθειες! Πρωινό Πρωτοχρονιάς με ζεστό καφέ μέσα και παγωνιά έξω..
Basic
Εκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση.
Advanced
Το μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
Στο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις.
Advanced
-
- Τελική τιμή:100,00€ Για το 2 ήμερο:100,00