Summer Camp για Εφήβους!

Summer Camp για Εφήβους!

Ανακαλύψτε τον Κόσμο της Μαγειρικής στο Summer Camp Μαγειρικής 2024!  Το απόλυτο καλοκαιρινό camp για τους εφήβους λάτρεις της μαγειρικής είναι εδώ!

Καλωσορίζουμε τους νεαρούς επίδοξους σεφ στο Summer Camp Μαγειρικής 2024, μια μοναδική εμπειρία γεμάτη δημιουργικότητα, γνώση και διασκέδαση. Το πρόγραμμα είναι μία συνεργασία της Inspiring Cooking Events και της σχολής Μαθήματα Μαγειρικής.

Στόχος του προγράμματος είναι η μύηση των εφήβων στην μαγειρική μέσα από το πρίσμα της αγάπης για το φαγητό, της αντίληψης της διατροφής, της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της ψυχολογικής ανάτασης που προσφέρει η τέχνη και της διασκεδαστικής πλευράς που έχει.

Το πολύπλευρο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει μαγειρική και ζαχαροπλαστική σε καθημερινή βάση, ωστόσο κάθε εβδομάδα μέσα από ένα διαφορετικό θεματικό χαρακτήρα. Με διάρκεια πέντε εβδομάδων, το πρόγραμμα του camp προσφέρει μια πλήρη γκάμα δραστηριοτήτων που θα εμπνεύσουν και θα εκπαιδεύσουν τους συμμετέχοντες. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Εβδομάδα: Μαγειρικές Προκλήσεις (17-21/6/2024)
Η πρώτη εβδομάδα ξεκινά δυναμικά με διάφορες μαγειρικές προκλήσεις. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και θα ανταγωνιστούν μεταξύ τους για την δημιουργία των πιο γευστικών πιάτων. Οι προκλήσεις αυτές ενισχύουν την δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τη σημασία της λεπτομέρειας και της ακρίβειας στη μαγειρική.

2η Εβδομάδα: Περιβάλλον & Μαγειρική (25-28/6/2024)
Η δεύτερη εβδομάδα εστιάζει στη σχέση της μαγειρικής με το περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για την αειφορία, την επιλογή τοπικών προϊόντων και τις μεθόδους οικολογικής μαγειρικής. Θα εξερευνήσουν πώς μπορούν να μειώσουν το αποτύπωμα τους στο περιβάλλον μέσα από τις μαγειρικές τους επιλογές.

3η Εβδομάδα: Ανοίγω το δικό μου εστιατόριο (1-5/7/2024)
Στην τρίτη εβδομάδα, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς είναι να λειτουργείς ένα εστιατόριο. Από τη δημιουργία του μενού έως την εξυπηρέτηση πελατών, οι συμμετέχοντες θα μάθουν όλα τα στάδια που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός επιτυχημένου εστιατορίου.

4η Εβδομάδα: Young Chef & Επιστήμη (8-12/7/2024)
Η τέταρτη εβδομάδα συνδυάζει τη μαγειρική με την επιστήμη. Τα παιδιά θα ανακαλύψουν τις χημικές και φυσικές διεργασίες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Μέσα από πειράματα και επιστημονικές ανακαλύψεις, θα κατανοήσουν βαθύτερα τις τεχνικές και τα αποτελέσματα της μαγειρικής τέχνης.

5η Εβδομάδα: Cooking & Ψυχολογία (15-19/7/2024)
Η πέμπτη εβδομάδα επικεντρώνεται στην ψυχολογία της μαγειρικής. Οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν πώς η μαγειρική μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και την ψυχολογική ευεξία. Θα μάθουν τεχνικές χαλάρωσης, αυτογνωσίας και θα ανακαλύψουν πώς το μαγείρεμα μπορεί να είναι μια θεραπευτική διαδικασία.

6η Εβδομάδα: Cooking & Fun (22-26/7/2024)
Η τελευταία εβδομάδα είναι αφιερωμένη στη διασκέδαση. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες που συνδυάζουν τη μαγειρική με το παιχνίδι, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα. Από διαγωνισμούς μαγειρικής έως γαστρονομικά παιχνίδια, αυτή η εβδομάδα υπόσχεται ατελείωτη διασκέδαση και γεύσεις.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

  • Δημιουργικότητα και Έμπνευση: Η μαγειρική είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να ανάψει τη σπίθα μέσα στον έφηβο, προσφέροντας τη δυνατότητα να εκφράσει τη δημιουργικότητά του μέσα από γεύσεις και πειραματισμούς.
  • Δεξιότητες Ζωής: Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν σημαντικές δεξιότητες ζωής, όπως το να προετοιμάζουν φαγητά  για τον εαυτό τους και τους άλλους και να αντιλαμβάνονται την αξία της τροφής για τον οργανισμό τους, κάτι που θα τους ωφελήσει για πάντα.
  • Συνεργασία και Ομαδικότητα: Η μαγειρική διδάσκει την αξία της συνεργασίας και της ομαδικότητας, καθώς τα παιδιά εργάζονται σε ομάδες για να επιτύχουν κοινά αποτελέσματα.
  • Ευαισθητοποίηση για τη Διατροφή: Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν για την αξία των θρεπτικών συστατικών και τον τρόπο που η διατροφή επηρεάζει τη ζωή τους.
  • Κοινωνική Ενδυνάμωση: Η μαγειρική ενισχύει την κοινωνική διάσταση των παιδιών, δημιουργώντας στιγμές κοινωνικής συνάντησης και διασκέδασης.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εγγραφείτε στο Summer Camp Μαγειρικής 2024 και να ζήσετε ένα καλοκαίρι γεμάτο γεύσεις, γνώσεις και αξέχαστες εμπειρίες!

Εγγραφές/Πληροφορίες:  2109882378 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τους early bird campers:  Δώρο κουπόνι εξαργύρωσης

SUMMER CAMP ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΤΕ 20 ΕΥΡΩ

ΚΟΣΤΟΣ
200€/εβδομάδα
Με πλήρη διατροφή: πρωινό, φυσικά αναψυκτικά και μεσημεριανό
Σε προστατευμένο περιβάλλον με A/C

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Θέλεις 2+ περιόδους: -15% (στην επόμενη περίοδο)

Έλα με τον αδελφό/η ή φίλο σου: -15% (εφάπαξ και μοναδικά σε ένα άτομο)

Κάνε Έγκαιρη Εγγραφή: -20€ (μέχρι 5/6/2024) (ανά εγγραφή)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ανά εβδομάδα.
Συμπληρώνετε την αίτηση εγγραφής και οι δύο γονείς/κηδεμόνες (ηλεκτρονικά ή φυσικά).
Με προπληρωμή και δέσμευση θέσης. Περιορισμένες Θέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CAMP

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή ανά εβδομάδα.
Κάθε εβδομάδα είναι αυτοτελής με μοναδικό περιεχόμενο, έτσι ώστε κάθε έφηβος να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε όσους και όποιους κύκλους επιθυμεί.
Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί στο παιδί η ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητες του.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο χώρος είναι κλειστός με αεριζόμενες και κλιματιζόμενες αίθουσες και προστατεύεται.
Η είσοδος και η έξοδος επιτρέπονται μόνο σε μαθητές και εξουσιοδοτημένα άτομα.
Μαθητές κάτω των 18 παρακολουθούν μαθήματα με ειδική άδεια κηδεμόνα.
Απαραιτήτως λαμβάνουμε ενημέρωση για θέματα υγείας και ειδικής αγωγής.
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν πλήρη σίτιση, νερό, κρύο τσάι, αναψυκτικά
Τα προγράμματα περιλαμβάνουν είδη υγιεινής μίας χρήσης (ποδιές, γάντια, καπέλα), αναλώσιμα και πρώτες ύλες.
Ο χώρος αερίζεται, αποστειρώνεται και παρέχεται καθημερινά αντισηπτική απολύμανση.
Στα παιδιά παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη για τις ώρες που βρίσκονται στον χώρο.

ΩΡΑΡΙΟ
Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 8:15 π.μ. έως τις 9:00 π.μ. και οι ώρες αποχώρησης από τις 2:00 μ.μ. έως τις 4:00 μ.μ. σε ένα διευρυμένο πρόγραμμα χωρίς επιπλέον χρέωση.
Οι δραστηριότητες διαρκούν από τις 09:00-14:00

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ & ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Η προσέλευση & η αποχώρηση των παιδιών πραγματοποιείται με ιδία μέσα.
Για την παραλαβή των παιδιών από το χώρο μας απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του συνοδού που έχετε δηλώσει ότι μπορεί να παραλαμβάνει το παιδί.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς την παρουσία γονέων.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2024