Κατηγορία | Δραστηριότητα | Πότε; | Κόστος | Εγγραφή | |
---|---|---|---|---|---|
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
RESTAURANT MANAGEMENT: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟΕκπαιδευόμαστε πρακτικά, μέσα από ειδικές ασκήσεις και ομαδική συνεργασία, σε όλα τα βήματα που απαιτούνται πριν καν ξεκινήσετε μία επιχείρηση. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΝΟΥΤο μενού, εκτός από το να αποτελεί έναν κατάλογο εδεσμάτων, αποτελεί και ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης που μπορεί να διαμορφώσει την εμπειρία του πελάτη και να επηρεάσει την οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ | 2 ήμερο workshopΣτο σεμινάριο μας, θα εξερευνήσουμε την σημασία της κοστολόγησης στον χώρο της εστίασης και πώς αυτή μπορεί να βελτιώσει την οικονομική απόδοση, ιδίως σε περιόδους αβεβαιότητας όπου η ακρίβεια στα υλικά και οι ελλείψεις αποτελούν σοβαρές προκλήσεις. περισσότερα... |
01/03 12:00 - 30/04 15:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΗΝΑ: 5 MEMOΝΩΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ €150Προσφορά ΜΑΡΤΗ 2025 περισσότερα... |
03/03 00:00 - 30/04 00:00 |
|
Αγορά | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣΌλη η βάση της ζαχαροπλαστικής τέχνης σε 12 πρακτικα εργαστηριακά μαθήματα. περισσότερα... |
10/03 17:30 - 07/05 21:30 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΜΙΚΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΜάθε τις βάσεις ενός Chef σε 5 μαθήματα! περισσότερα... |
10/03 18:00 - 30/04 21:00 |
|
Κράτηση | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΑποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην μαγειρική τέχνη, στον τρόπο παρουσίασης και στην ορολογία. περισσότερα... |
10/03 18:00 - 30/04 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Κύκλοι Μαθημάτων |
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣEκπαιδευτείτε γρήγορα & μεθοδικά στη βάση της μαγειρικής τέχνης! περισσότερα... |
10/03 18:00 - 07/05 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
CAKES MINI ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΕξειδικευμένος Κύκλος Εκπαίδευσης για Cakes με ενότητες που εστιάζουν σε βασικές παρασκευές με μεγάλη εμπορική ζήτηση! περισσότερα... |
22/03 11:00 - 12/04 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
SUSHI BASIC LEVEL ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣΕκπαιδευτικό Πρόγραμμα Sushi για επαγγελματίες LEVEL 1 ! περισσότερα... |
01/04 17:00 - 30/04 21:00 |
|
Δείξτε ενδιαφέρον | |
Εξειδικευμένα Μαθήματα |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ STYLING | 2 ήμερο workshopΣεμινάριο που επικεντρώνεται στις πρακτικές αρχές φωτογράφησης φαγητού. περισσότερα... |
01/04 17:00 - 31/05 20:00 |
|
Δείξτε Ενδιαφέρον | |
Μαθήματα Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής |
EASTER BUNNY - CUPCAKESΟι γιορτές πλησιάζουν και τι πιο ωραίο από ένα ντεκόρ με όμορφη χειροποίητη διακόσμηση. περισσότερα... |
10/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
SMASH GOURMET BURGERΤα Smash Burgers είναι μια δημοφιλής παραλλαγή του παραδοσιακού burger που έχει κερδίσει την αναγνώριση για την ιδιαίτερη τεχνική παρασκευής του και την γευστική του απόλαυση... περισσότερα... |
10/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ CAKESΗ σύγχρονη ζαχαροπλαστική επαναπροσδιορίζει τα νηστίσιμα κέικ... περισσότερα... |
10/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ BBQΣε αυτό το μάθημα, οι συμμετέχοντες θα εξερευνήσουν γευστικούς συνδυασμούς που παντρεύουν την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας ένα ισορροπημένο μενού με έμφαση στο ψήσιμο και τις πλούσιες υφές. περισσότερα... |
11/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑΣε αυτό το μάθημα, δημιουργούμε χειροποίητα πασχαλινά τσουρέκια, προσφέροντας μια ποικιλία συνταγών που διαφέρουν από εκείνες των Χριστουγέννων. περισσότερα... |
12/04 10:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΗ δημιουργία ενός ισορροπημένου μενού απαιτεί τη σωστή διαχείριση των υλικών, την προσεκτική εναλλαγή υφών και γεύσεων, καθώς και την τεχνική ακρίβεια στην εκτέλεση κάθε πιάτου. περισσότερα... |
12/04 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΤΕΧΝΙΚΕΣ PLANT BASED RISOTTOΣεμινάριο τεχνικών για την παρασκευή ριζότο χωρίς ζωικά προϊόντα με βασικό στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής πολυπλοκότητας και της αισθητικής της vegan και vegetarian κουζίνας. περισσότερα... |
22/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
UGANDAN ROLEX STREET FOODΈνα Street Classic με Διεθνή Twist ! περισσότερα... |
23/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
ΓΕΜΙΣΤΑ CAKES IIΕντυπωσιακή εμφάνιση και τέλεια γεύση, κάτι περισσότερο από ένα απλό κέικ. περισσότερα... |
23/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
BALLOTINE (ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΗ)Η τέχνη του γεμίσματος και τυλίγματος πρωτεϊνών αποτελεί μια προηγμένη τεχνική που επιτρέπει τη δημιουργία σύνθετων, πολυεπίπεδων γεύσεων... περισσότερα... |
24/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΠΡΟΖΥΜΗΤο ψωμί είναι ένα από τα πιο αρχέγονα και συναρπαστικά παρασκευάσματα της αρτοποιίας... περισσότερα... |
25/04 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΑνακαλύψτε την τέχνη των χειροποίητων ζυμαρικών σε ένα Εξειδικευμένο Κύκλο Εκπαίδευσης με ενότητες που εστιάζει στις βασικές τεχνικές... περισσότερα... |
26/04 11:00 - 10/05 14:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
JASMINE - DEMOSTRATIONΜια Σύνθεση με Γιασεμί, Γκρέιπφρουτ & Βανίλια ! περισσότερα... |
28/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
GOURMET MENOU ΙΤο μυστικό ενός ολοκληρωμένου μενού δεν βρίσκεται μόνο στην επιλογή των υλικών, αλλά και στη σωστή ροή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και την τεχνική αρτιότητα κάθε πιάτου. περισσότερα... |
29/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Ζαχαροπλαστικής |
BANANA DULCEY ENTREMETΤο entremet αποτελεί την απόλυτη έκφραση της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.. περισσότερα... |
29/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥΗ τέχνη των ζυμαρικών εκτείνεται πολύ πέρα από τις κλασικές παραλλαγές... περισσότερα... |
30/04 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
ΡΟΥΣΤΙΚ ΜΕΝΟΥΙσορροπία, Τεχνική και Γεύση σε ένα Κλασικό Μενού! περισσότερα... |
02/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξειδίκευση |
GREEK CUISINE SPECIALIZED PROGRAMDiscover Greek Cuisine... περισσότερα... |
05/05 18:00 - 26/05 21:00 |
|
Express you interest | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
PERSILLADE (ΠΕΡΣΙΓΙΑΝΤ ΤΕΧΝΙΚΗ)Η τεχνική Persillade (ή Περσιγιάντ) αποτελεί έναν από τους πιο εκλεπτυσμένους τρόπους επεξεργασίας κρέατος, προσδίδοντας ένταση αρωμάτων και υφής μέσω ενός μίγματος βοτάνων, ξηρών καρπών και ψίχας ψωμιού. περισσότερα... |
06/05 17:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Αρτοποιία |
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΙΤΕΣΤεχνικές και Μυστικά στην παρασκευή παραδοσιακών πιτών! περισσότερα... |
07/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
CLASSICAL MENUΣτη σύγχρονη γαστρονομική εκπαίδευση, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μενού απαιτεί προσεκτική επιλογή συστατικών, ισορροπία γεύσεων και υφών... περισσότερα... |
08/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Μαθήματα Μαγειρικής |
VEGETERIAN SPRINGΈνα καλά σχεδιασμένο μενού δεν βασίζεται μόνο στην επιλογή ποιοτικών υλικών, αλλά και στη διαδοχή των γεύσεων, την ισορροπία των υφών και τη σωστή τεχνική εκτέλεση κάθε πιάτου. περισσότερα... |
15/05 18:00 - 21:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Cook ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Commis Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 12:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Pastry ChefΠιστοποιήστε τώρα τις γνώσεις σας και ωφεληθείτε άμεσα! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Εξετάσεις Πιστοποίησης |
Εξετάσεις Πιστοποίησης- Cook ChefΠιστοποιήστε άμεσα τις γνώσεις σας! περισσότερα... |
17/05 11:00 - 14:00 |
|
Κράτηση | |
Culinary Arts Program |
CULINARY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν διάφορες πτυχές της μαγειρική περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι | |
Culinary Arts Program |
PASTRY ARTS PROGRAM (1 έτος)Ταχύρρυθμη εκπαίδευση με πλήρη καθοδήγηση από τους έμπειρους pastry chef και ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων που καλύπτουν όλες τις πτυχές της ζαχαροπλαστικής περισσότερα... |
03/11 09:30 - 30/04 14:30 |
|
Ενδιαφέρομαι |