Τα Νέα μας
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
GOUT DE FRANCE 2018
Η μεγάλη γιορτή της Γαλλικής Κουζίνας στις 21 Μαρτίου!
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018
Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Σχολή Κρεοπωλών Meat Pro
Οι σπουδαστές του εκπαιδευτικού Προγράμματος "CULINARY ARTS" επισκέφτηκαν την Σχολή Κρεοπωλών Meat Pro...
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
Φλεβάρης: Ανακαλύψτε τα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής !
Ένας μήνας με πολλά εποχικά μαθήματα που σηματοδοτεί το τέλος της κρεατολαγνείας με το κάψιμο του καρνάβαλου και την αρχή της αποχής για 40 ημέρες!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!
Ανακαλύψτε τις νέες Εξειδικεύσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής -> σε Artisan Pizza, Μεσογειακή - Ελληνική Κουζίνα, Γλυκά Βάφτισης!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018
Φεβρουάριος-Μάρτιος: Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Ζαχαροπλαστικής!
Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
Νέα μαθήματα Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Ζαχαροτεχνικής Ιανουαρίου!
Καλωσορίζουμε το νέο έτος με σεμινάρια Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Ζαχαροτεχνικής ιδανικά για εξάσκηση δεξιοτήτων και απόκτηση νέων γνώσεων! Ανακαλύψτε τα τον Ιανουάριο!
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
Ιανουάριος-Φεβρουάριος: Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Ζαχαροπλαστικής!
Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Ζαχαροπλαστικής και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
Ιανουάριος-Φεβρουάριος: Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Μαγειρικής!
Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Μαγειρικής, και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017
Νέοι Κύκλοι Εξειδίκευσης Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής!
Ανακαλύψτε τις νέες Εξειδικεύσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής -> σε Snack & Sandwiches, Σοκολάτα, Πίτσα, Γλυκά Εστιατορίου!
Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017
Ιανουάριος-Φεβρουάριος: Εκπαιδευτικοί Κύκλοι Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής!
Εκπαιδευτείτε τώρα στις βασικές τεχνικές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και διεκδικήστε μια θέση στην αγορά εργασίας!
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017