ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ;
BLOG - Μαθήματα Μαγειρικής
BLOG
BLOG
Εστιατορικές Τάσεις από το εξωτερικό
Η μόδα των bistros φαίνεται πως πλέον αποδεικνύεται κάθε άλλο παρά παροδική. Γνωστοί Chefs όπως ο Guy Savoy, Joel Robuchon, Thomas Keller, Alain Bourdain, προτιμούν να στηρίξουν τις επιχειρηματικές επιλογές τους σε μικρά bistros με προσιτές τιμές.
Βασικές Μετρήσεις και Ισοδύναμα στις συνταγές
Εάν χρησιμοποιείτε μετρικό σύστημα για τα βάση και τις μεζούρες στις συνταγές του, μάθετε τα ισοδύναμα σε κάθε διαφορετική μονάδα μέτρησης, θερμοκρασίας, βάρους και γίνετε ακριβείς στις συνταγές που μεταφράζετε.
Mille Feuille
Μία απο τις αγαπημένες συνταγές μικρών και μεγάλων!
How to make the perfect salad - Infographic
How to make the perfect salad? This infographic will surely help you!
Pina Colada με Mousse Σοκολάτας
Ένα επιδόρπιο που κλείνει ιδανικά ένα γεύμα ή που συνδυάζεται έντεχνα με cocktails.
Semifreddo Βανίλια
Όλη η γεύση του καλοκαιριού!Παγωτό semifreddo που θα αγαπήσει και ο πιο δύσκολος γευσιγνώστης!
Θράψαλα γεμιστά
Αν και δεν είναι αγαπημένο σε πολλούς, ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα σας κάνει να το αγαπήσετε!
Καλαμαράκι
Το αγαπημένο μας καλαμάρι σε μια διαφορετική εκδοχή!Ότι πρέπει για τις μέρες της νηστείας!
Γιουβέτσι Θαλασσινών
Μία εύκολη και γευστική συνταγή που όλοι αξίζει να δοκιμάσετε μέσα στην νηστεία!
Πουράκια με ταχίνι και σουσάμι
Για όποιον αγαπάει το ταχίνι, μια υπέροχη συνταγή για ξεχωριστά πουράκια!
Μαγειρική & Ντοκιμαντέρ: Σειρές μαγειρικής που αφήνουν ιστορία
Όταν η ιστορία της μαγειρικής παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την οπτική γωνία των σκηνοθετών... Πόσο σημαντική είναι η μαγειρική, οι ά ύλες και η επαφή μας με την τροφή στην πρωτογενή της μορφή.
Μαγειρική & Επιστήμη - Μαθήματα από το Harvard
Μια ιδιαίτερα δημοφιλής σειρά δημόσιων διαλεξέων δημιουργήθηκε από το Harvard University και ειδικά από τη Σχολή Μηχανικής και Εφαρμοσμένων Επιστημών (SEAS) για όσους ενδιαφέρονται για την μαγειρική.